Hoppa till innehåll

Bostadsrättsföreningar e-postregister

Beställ Bostadsrättsföreningar e-postregister

Bostadsrättsföreningar e-postregister finns att köpa som ett rikstäckande register över hela Sverige, som länsregister eller som kommunregister. Förutom e-postadresser medföljer även telefonnummer och postala adresser till alla styrelsemedlemmar och till föreningen.

Bostadsrättsföreningar e-postregister uppdateras varje dygn året runt för att alltid hålla högsta möjliga kvalitet. När ni beställer registret av oss så beställer ni en avbild av hur världen ser ut just då.

Ett tips kan vara att även beställa till färdigutskrivna adressetiketter till den del av föreningarna där det inte går att nå styrelsen via e-post och då gärna två uppsättningar så kan ni bearbeta målgruppen under en lång tid framöver.

Enklaste sättet att göra en förfrågan på dessa register är att fylla i formuläret nedan och beskriva vad det är ni söker och hur ni vill bli kontaktade av oss. Vi svarar då normalt inom ett par timmar med antalsuppgifter och priser. 

Det går även bra att beställa ut register över bostadsrättsinnehavare, läs mer om det här: Adresser till bostadsrättsinnehavare

Mer information e-postadresser till bostadsrättsföreningar...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående att Bostadsrättsföreningar e-postregister eller andra frågor om adressregister så återkommer vi. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt inom ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som sedan ska ge bra kampanjer till våra kunder. Här jobbar vi med personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och som ett resultat av detta kan vi sedan offerera er rätt adresser…. och till sist gör vi allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register däremot inte på bekostnad av kvalitet.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss därför att vi lyssnar och levererar.

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med e-postadresser till bostadsrättsföreningar.