Hoppa till innehåll

Antal bostadsrättsföreningar i Sverige

Hur många bostadsrättsföreningar finns det i Sverige?

Antal bostadsrättsföreningar i Sverige är idag 29 102 st. Det finns föreningar från Haparanda i norr till Malmö i söder men allra flest bostadsrättsföreningar finns det i Stockholm. I Stockholm finns det 5 746 bostadsrättsföreningar och väljer vi att titta på hela Stockholms läns så finns det 9 976 bostadsrättsföreningar.

De antal bostadsrättsföreningar vi beskriver här är antalet aktiva bostadsrättsföreningar. Så vad menar vi med det? Jo… Ser man en högre siffra på bostadsrättsföreningar eller om ni frågar Bolagsverket hur många bostadsrättsföreningar som registrerade så är antalet betydligt högre, en bit över 40 000 föreningar.

För att se vilka som är aktiva föreningar, föreningar som har någon verksamhet, så kontrollerar vi om bostadsrättsföreningen äger någon egen fastighet eller om de förvaltar någon annans fastighet samt om de är momsregistrerade. Då får vi fram de föreningar som överhuvudtaget  har någon verksamhet. Att bearbeta de andra ca 11 000 föreningarna som inte har någon verksamhet är helt onödigt.

När vi levererar register över bostadsrättsföreningar så levererar vi bara aktiva föreningar och uppdaterade med den senaste informationen. Varje dygn året om får vi in de allra senaste förändringarna så att ni som kund alltid ska kunna jobba med aktuella register.

Vill ni göra en snabb förfrågan om ett register så går det bra att använda formuläret längre ner på denna sida. Då återkommer vi med svar till er normalt redan samma dag.

Vill ni fördjupa er mer i våra BRF-Register så går det bra att läsa mer på följande länkar:

Alla Sveriges bostadsrättsföreningar

Länsregister

Kommunregister

e-postadresser till BRF

Det går även bra att beställa ut register över bostadsrättsinnehavare, läs mer om det här: Adresser till bostadsrättsinnehavare

Mer information om antal bostadsrättsföreningar i Sverige

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående antal bostadsrättsföreningar eller andra frågor om adressregister så återkommer vi. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt inom ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra kampanjer till våra kunder, personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser och till sist… Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med Antal bostadsrättsföreningar i Sverige.