Hoppa till innehåll

Antal anställda

Antal anställda - sök företag

Antal anställda ingår i våra företagsregister som är uppdaterade och med information som ska hjälpa er som kund att skapa lönsamma kampanjer med bra resultat. Vi levererar er uppdaterade företagsregister, snabba leveranser och bra priser. Välj om företagsregistret ska levereras med e-postadresser, telefonnummer och kanske namn på VD?

Antal anställda är en parameter vi kan använda oss av för att plocka fram rätt målgrupper där vi avgränsar de minste företagen eller om ni vill, de största företagen. Vi hjälper er att plocka fram helt rätt företagsregister genom att söka på följande parametrar:

  • Antal anställda
  • Omsättning
  • Kommun, län
  • Bransch
 
För att snabbt få ett svar så fyll i formuläret längre ner på denna sida. Beskriv hur ni vill att er företagsregister ska se ut och hur ni vill att vi ska kontakta er så kommer ni snabbt ha ett svar från oss, normalt samma dag.

Vill ni fördjupa er mer i vilka typer av företagsregister vi kan plocka fram så läs mer på följande sidor: Företagsregister

Det går också bra att ringa oss på 070-598 12 22 eller maila oss på info@adressleverantoren.se

Mer information om antal anställda på företag...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående antal anställda eller andra frågor om adressregister så återkommer vi. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt inom ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra kampanjer till våra kunder, personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser och till sist… Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med sökningar på antal anställda.