Hoppa till innehåll

Alla förskolor i Sverige

Register över alla förskolor i Sverige...

Alla förskolor i Sverige går att beställa som ett komplett register över alla förskolor i Sverige eller så kan man göra avgränsningar på geografiska områden så som exempelvis län och kommuner. I registret finns information om:

  • Skolans namn
  • Postadress
  • Postnummer
  • Ort
  • Telefon
  • Typ av skola
  • Kommun
 
För att göra en snabb förfrågan om adresser till alla förskolor i Sverige går det bra att använda formuläret här nere. Ange era önskemål så återkommer vi normalt samma dag med ett förslag och ett pris.

Mer information om adresser till alla förskolor...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående alla förskolor eller andra frågor om adressregister så återkommer vi. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt inom ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra kampanjer till våra kunder, personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser och till sist… Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med alla förskolor.