Hoppa till innehåll

Ägare bostadsrätt register

Beställ register över Ägare till bostadsrätt

Register över ägare till bostadsrätter går i egentlig mening inte att få tag på då det inte finns några register där bostadsrättsinnehavare registreras. Vi levererar register med personer som bor i bostadsrätt, vilket inte är samma sak men som stämmer i fler än 99 fall av hundra. Vi väljer ut den mest troliga ägaren i hushållet och levererar adresserna i Excel format eller som färdigutskrivna självhäftande adressetiketter, färdiga att klistra på kuvertet.

Är ni intresserade av register över ägare av bostadsrättsföreningar så kan ni med fördel använda formuläret nedan för att göra en förfrågan hos oss, vi svarar normalt redan samma dag. Vill ni fördjupa er mer i möjligheterna med våra BRF-register så går det bra att läsa mer här: Bostadsrättsföreningar

 

Mer information om register till ägare av bostadsrätt...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående ägare bostadsrätt register eller alternativt andra frågor om adressregister så återkommer vi. Framför allt på kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger alternativt kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt senast efter ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor i syfte att ge våra kunder bra resultat på sina kampanjer. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra resultat till våra kunder. 

Sist men inte minst så jobbar vi med  personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser. Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med ägare bostadsrätt register.