Hoppa till innehåll

Ägare av jordbruksfastigheter

Beställ register med ägare av jordbruksfastigheter

Ägare av jordbruksfastigheter går att selektera fram utifrån areal och kan levereras i Excelfil med valfri information. Vi plockar fram ägare av jordbruksfastigheter helt utifrån era önskemål om storlekar och information. Vi levererar den senaste informationen direkt från fastighetsregistret så att ni som kund kan jobba med uppdaterade register och få bra resultat med era kampanjer.

Är ni intresserade av ett register över ägare av jordbruksfastigheter så går det bra att fylla i era önskemål i formuläret nedan. Vi återkommer då normalt samma dag med information och priser utifrån era önskemål och efter det väljer ni om ni vill lägga en beställning på adresserna.

Mer information om ägare av jordbruksfastigheter...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående Ägare av jordbruksfastigheter så återkommer vi oftast innan dagen är slut. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 070-598 12 22, men efter kontorstid är det alltså bättre att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt inom ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som sedan ska ge bra kampanjer till våra kunder. Här jobbar vi alltså med personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och som ett resultat av detta kan vi sedan offerera er rätt adresser…. och till sist gör vi allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register däremot inte på bekostnad av kvalitet.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss därför att vi lyssnar och levererar.

Läs sedan även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med ägare av jordbruksfastigheter.