Hoppa till innehåll

Ägare av fastigheter

Beställ adresser till ägare av fastigheter

Ägare av fastigheter går att beställa utifrån en mängd med variabler och tilläggsinformation. Vi levererar dagligen information om fastigheter och fastighetsägare till en mäng företag och organisationer i Sverige vilket gör att vi har upparbetade rutiner för att snabbt kunna beställa ut korrekt information från Lantmäteriets Fastighetsregister.

Är ni intresserade av att beställa adresser till ägare av fastigheter så är ni välkommen att kontakta oss i formuläret nedan så svarar vi samma dag. Vill ni fördjupa er mer i alla möjligheter att beställa ut information om fastighetsägarna så kan ni läsa mer och göra en förfrågan på denna sida: Adresser till fastighetsägare

 

Mer information om ägare av fastigheter...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående ägare av fastigheter eller alternativt andra frågor om adressregister så återkommer vi. Framför allt på kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger alternativt kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt senast efter ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor i syfte att ge våra kunder bra resultat på sina kampanjer. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra resultat till våra kunder. 

Sist men inte minst så jobbar vi med  personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser. Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med adresser till ägare av fastigheter.