Hoppa till innehåll

Adresstvätt

Beställ adresstvätt av era register

Att tvätta sitt adressregister är oftast en lönsam affär. Att göra utskick eller andra typer av kampanjer på ett register som innehåller många fel ger inte det utfall den borde göra och blir dyrare än nödvändigt. Om man tittar på alla kostnader i en reklamkampanj så är ofta adressen den del som man lägger minst med pengar på och helst vill man jobba med ett redan befintligt register. Då vill det till att dessa register är väl uppdaterade för att inte stjälpa hela kampanjen och det är där en adresstvätt kommer in i bilden.

Genom att skicka in registret till oss för att uppdatera adresser och kanske klä på med ytterligare information säkrar ni upp att informationen kommer att komma fram till mottagarna. Många gånger handlar adresstvätt om ungefär samma pris per adress som att köpa helt nya fräscha adresser.

Om ni är intresserade av någon form av adresstvätt eller har andra frågor om adresser går det bra att fråga oss i formuläret nedan eller på chatten under kontorstid.

Mer information om att beställa adresstvätt...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående adresstvätt eller andra frågor om adressregister så återkommer vi. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt inom ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra kampanjer till våra kunder, personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser och till sist… Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med adresstvätt.