Hoppa till innehåll

Adressköp

Adressköp ska vara enkelt...

Adressköp – Vi hjälper till och plockar fram rätt adresser för er kampanj. Oavsett om ni vill ha kontakt via telefon eller e-post så får ni snabba svar, snabba leveranser och bra priser på era beställningar. I över 20 år har vi hjälpt våra kunder att hitta rätt adresser så vi kommer att ge er den bästa support som går att få.

Vill ni ha ett snabbt svar så använd formuläret längre ner på sidan och beskriv vad ni vill göra och hur ni vill bli kontaktade så kontaktar vi er med ett förslag snarast, normalt redan samma dag.

Vill ni ha mer kött på benen och läsa mer om vad vi har att erbjuda så gå vidare på länkarna nedan och läs om de register som intresserar er:

Företagsregister

Privatpersoner

Bostadsrättsföreningar

Fastighetsägare

Samfällighetsföreningar

Mer information om adressköp...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående adressköp eller andra frågor om adressregister så återkommer vi. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt inom ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra kampanjer till våra kunder, personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser och till sist… Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med adressköp.