Hoppa till innehåll

Adressetiketter

Färdiga adressetiketter till våra adresser

Alla våra register går att komplettera med adressetiketter. Adressetiketterna är färdig utskrivna och självhäftande, bara att sätta fast på försändelsen. Säg till när ni beställer adresser att ni även vill ha med etiketter på målgruppen så får ni ett bra pris även för dessa eller om ni vill ha adresserna i ett annat format. Fyll gärna i formuläret nedan och beskriv vilken målgrupp ni är intresserade av så återkommer vi snarast till er med antalsuppgifter och vad priset hamnar på med färdiga adressetiketter.

Mer information...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående adressetiketter eller andra frågor om adressregister så återkommer vi. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt inom ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra kampanjer till våra kunder, personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser och till sist… Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med adressetiketter.