Hoppa till innehåll

Adresser till villaägare

Beställ adresser till villaägare

Adresser till villaägare går att beställa ut i Excel och även på färdigutskrivna självhäftande adressetiketter, färdiga att klistra på era utskick. Vi levererar adresser till villaägare och filtrerar adresserna utifrån era önskemål av hur målgruppen ska se ut, utifrån följande parametrar:

Geografiskt område (län, kommun, postort, postnr)

Ålder på villaägaren

Ålder på byggnaden

Närheten till strand

Tillgång till kommunalt vatten

Tillgång till kommunalt avlopp

Använd gärna formuläret nedan för att ställa en snabb fråga om adresser till villaägare. Vi svarar normalt redan samma dag och levererar adresserna dagen efter. Vill ni fördjupa er mer om alla möjligheter med adresser från fastighetsregistret så går det bra att läsa mer här: Adresser Fastighetsägare

 

Mer information om adresser till villaägare...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående adresser till villaägare eller alternativt andra frågor om adressregister så återkommer vi. Framför allt på kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger alternativt kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt senast efter ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor i syfte att ge våra kunder bra resultat på sina kampanjer. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra resultat till våra kunder. 

Sist men inte minst så jobbar vi med  personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser. Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med adresser till villaägare.