Hoppa till innehåll

Adresser till ungdomar

Beställ adresser till ungdomar och målsman

Adresser till ungdomar går att beställa med leverans i Excelformat eller på färdigutskrivna självhäftande adressetiketter, färdiga att klistra på era utskick. Om ungdomarna ingår i en målgrupp som även består av barn (personer under 16 år) så levererar vi adressen/namnet på vårdnadshavaren i de fall det ska adresseras dit och till individen om de har åldern inne (16 år eller äldre).

Alla beställningar av adresser till barn och ungdomar kräver en ändamålsprövning hos skatteverket som vi ombesörjer.

Gör gärna en förfrågan i formuläret nedan eller läs mer på denna sida: Adresser barn & ungdomar

 

Mer information om adresser till ungdomar...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående adresser till ungdomar eller alternativt andra frågor om adressregister så återkommer vi. Framför allt på kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger alternativt kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt senast efter ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor i syfte att ge våra kunder bra resultat på sina kampanjer. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra resultat till våra kunder. 

Sist men inte minst så jobbar vi med  personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser. Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med adresser till ungdomar.