Hoppa till innehåll

Adresser till konferensanläggningar

Beställ adresser till konferensanläggningar

Adresser till konferensanläggningar går att beställa som ett rikstäckande register eller för utvalda geografiska områden utifrån era önskemål. Vi levererar registret i Excel format med information om:

  • Organisationsnummer
  • Företagsnamn
  • Postadress
  • Besöksadress
  • Omsättning
  • Antal Anställda
  • Namn på VD
 
Tillval: e-postadresser, telefonnummer


Är ni intresserade av ett register med adresser till konferensanläggningar så använd gärna formuläret längre ner och beskriv era önskemål. Vi återkommer då redan idag med ett förslag på register, hur många som finns, och vad priset för detta register skulle landa på.

Det går även bra att beställa till färdigutskrivna självhäftande adressetiketter som går att klistra på kuverten.

Mer information om Adresser till konferensanläggningar...

Fyll i formuläret nedan om ni vill att vi kontaktar er angående Adresser till konferensanläggningar eller andra frågor om adressregister så återkommer vi. På kontorstid går det också bra att ställa frågor i chatten till höger eller kontakta oss på telefon 070-598 12 22. Det går även bra att skicka en fråga till info@adressleverantoren.se så svarar vi normalt inom ett par timmar.

Meddelanden inkomna före kl.14:00 svarar vi i regel på samma dag.

Om Adressleverantören...

Adressleverantören startade verksamheten 2002 och har sedan dess levererat adresser till företag, föreningar och offentlig sektor. Vi jobbar med ett stort urval av register och sätter fokus på uppdaterade register som ska ge bra kampanjer till våra kunder, personlig service så vi kan lyssna på vad ni som kund behöver och därefter offerera er rätt adresser och till sist… Vi gör allt för att ni ska kunna jobba med de bästa registren till den lägsta kostnaden. En slimmad organisation gör att vi kan hålla riktigt bra priser på våra register.

Ska ni köpa adresser så kan ni känna er trygga att göra det hos oss!

Läs även om…

Andra adressregister

På länkarna nedan finns register som kan kompletteras med adresser till konferensanläggningar.